Ervaar Brunssum op z’n best

Brunssum is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving. De Brunssummerheide strekt zich uit over 600 ha, waarvan een gedeelte natuurreservaat is. Ook het Schutterspark biedt volop ontspanning in een groene omgeving. Voor jonge kinderen en gezinnen herbergt het Schutterspark ook tal van attracties, zoals een kinderboerderij, een speeltuin, een blotevoetenpad en een minihaven. Ook zijn er diverse fiets- en wandelroutes uitgezet in Brunssum en omgeving die bezoekers kennis laten maken met natuur en cultuur.

Golfclub Brunssummerheide

Golfclub Brunssummerheide is een actieve en enthousiaste vereniging die elke golfer veel te bieden heeft. Wie individueel, met partner, vrienden of zakelijke relaties wil spelen vindt meer dan genoeg ruimte om dat te doen.

Manege Brunssummerheide

Als u op zoek bent naar professionele begeleiding bij het paardrijden tijdens manegelessen, buitenritten of privélessen, dan kunt u terecht bij Claudia of Ramon Beckers, beiden gediplomeerd instructeurs.

Brunssummerheide

Geniet vlak bij Heerlen van dit prachtige uitgestrekte Zuid-Limburgse heuvellandschap. Wandel over de heide, loop door de bossen en langs vennen, moerasgebieden en de Roode Beek.

MiniHaven Schutterspark

In de haven kies je je eigen schip; een cool cruiseschip, een stoere sleepboot of een echte vissersboot. Of wordt het de rode brandblusboot of de reddingsboot? Wat dacht je van de Mississippi raderboot? Maakt niet uit wat je kiest, je vaart en stuurt

Blotevoetenpad

Heb jij ooit wel eens op blote voeten gelopen door de natuur? Nee? Loop dan nu door het BloteVoetenPark in Brunssum en voed uw voeten met 100% natuurlijke prikkels. Het BloteVoetenPark is avontuurlijk, uitdagend, gezond en filosofisch.

Paintball Parkstad

Vanaf 18-1-18 opent de nieuwe Paintball sensatie in Nederland, Paintball Parkstad. Ga voor meer informatie naar de website.