Intocht Sinterklaas Brunssum

16-11-2019

Zaterdag 16 november komt Sinterklaas naar Brunssum! Hij ontvangt dan alle kindjes op een podium in het centrum, waar een heuse Sinterklaasshow wordt opgevoerd in aanloop van de inkomst. Op zaterdag 16 november bezoekt Sinterklaas het centrum van Brunssum. Na de landelijke intocht vertrekt de Goedheiligman richting Brunssum en zal daar te paard arriveren.

OCB organiseert samen met de Pietenbrigade en Sinterklaas Parkstad een dagprogramma van 11:00 - 15:30 uur waarbij kinderen pietenproeven kunnen volgen om zo zelf piet te worden, er een heus optreden is van Pieten en uiteindelijk Sinterklaas verwelkomt wordt in de stad door Waarnemend Burgemeester Leers.

de burgemeester roept kinderen hoogstpersoonlijk op om hun Pietendiploma op te halen. Als kinderen hun Pietendiploma hebben gehaald, kunnen ze een zakje snoep ophalen bij de partytent (deze bevindt zich bij de spellen)

De hoofdpiet weet te melden dat Sinterklaas op 16 november op zijn paard vanuit het oude gemeentehuis door de straten van het centrum trekt richting het podium, dat zich bevindt in onderste stuk van de promenade. Aldaar zullen diverse circuspieten voor de goedheiligman en zijn Pieten optreden en kunnen de kinderen zich amuseren met dit feestelijk podiumprogramma.

Ook zal de burgemeester op het podium de winnaar bekend maken van de Shop-Till-U-Drop actie.

Programma
Pietenproeven: 11:00 - 13:30 juur en 14:30 - 16:00 in de buurt van de Action in het centrum.
Aankomst Sinterklaas: 13:30 - 14:30, eindigende bij het podium
Podiumprogramma: 13:00 - 15:00, doorlopend in de buurt van de Action
Voor meer informatie kijk op onze Facebookpagina of op Facebook activiteiten OCB

ALLE ACTIVITEITEN ZIJN GRATIS TOEGANKELIJK!